Luxe lingerie

Luxe lingerie koopt u bij LingaDore. Ons modemerk heeft als doel om de meest luxe lingerie voor iedere vrouw betaalbaar te maken. Onze uitgebreide lingerie collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste en fijnste materialen geproduceerd. En dat merkt u! De pasvorm van ieder lingerie setje is optimaal. Alle producten zijn zeer gedetailleerd. Zo is de lingerie verfijnd met prachtige borduursels. Het geeft het merk een luxe en extravagante uitstraling. De ontwerpen, gemaakt door onze eigen designafdeling, versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Wacht niet langer en bestel direct uw luxe lingerie bij LingaDore!

Waarom u kiest voor luxe lingerie van LingaDore

  • Luxe en betaalbare lingerie
  • Goede pasvorm
  • Eigen designafdeling
  • Zeer gedetailleerd

Luxe en betaalbare lingerie koopt u bij LingaDore

Luxe lingerie alleen voor de elite? Nee hoor, dat hoeft niet. Bij LingaDore hebben wij niet voor niets het motto: betaalbare luxe voor iedereen. LingaDore spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid, romantische inborst en gevoel voor design ontwerpen van hoge kwaliteit. De series van LingaDore zijn bovendien zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar luxe lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Alle collecties zijn beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Tegen de verwachting in, betaalt u voor de luxe lingerie, zeker niet de hoofdprijs. In LingaDore’s constante streven naar de ultieme pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van materiaalbewerking en productieprocessen.

Ik koop mijn lingerie bij LingaDore

Modemerk LingaDore staat voor betaalbare, luxe lingerie. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. LingaDore lingerie heeft een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze luxe lingerie? Bestelt u dan direct via onze webshop! Voordeel is dat onze basiscollectie altijd op voorraad is. We zien uw bestelling dan ook graag tegemoet.