Lingerie

/Lingerie
Lingerie2017-06-21T12:49:50+00:00

Lingerie

Lingerie kopen? Dan bent u bij LingaDore aan het juiste adres. Wij hebben als doel om luxe lingerie voor iedere vrouw bereikbaar te maken. Onze collecties worden door de beste fabrikanten en met de beste materialen gemaakt. Dat voelt u. De pasvorm is ultiem en de afwerking van alle lingerieproducten is zeer gedetailleerd. LingaDore is verfijnd met prachtige borduursels. Dit geeft het merk een extravagante en sensuele uitstraling. De ontwerpen versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteert LingaDore als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Waarom u kiest voor lingerie van LingaDore

  • Luxe en betaalbare lingerie
  • Goede pasvorm
  • Eigen designafdeling
  • Zeer gedetailleerd

Luxe en betaalbare lingerie koopt u bij LingaDore

LingaDore spreekt de moderne vrouw aan op haar vrouwelijkheid, romantische inborst en gevoel voor design ontwerpen van hoge kwaliteit. De series van LingaDore – Daily, Lounge, Moments, LingaDore, Nights, Beach – zijn bovendien zeer uitgebreid en divers, waardoor iedere vrouw haar lingerie set geheel naar wens kan samenstellen. Alle collecties zijn namelijk beschikbaar van een A tot F cup, 70-85/90, XS tot XXL. Tegen de verwachting in, betaalt u voor de luxe lingerie, niet de hoofdprijs. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken.

Ik koop mijn lingerie bij LingaDore

LingaDore staat voor betaalbare, luxe lingerie. De lingerie collecties van LingaDore bevatten prachtige embroideries, kanten details en hoogwaardige applicaties. LingaDore lingerie heeft een sensueel en extravagant Frans imago, met modieuze uitstraling. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze lingerie? Bestelt u dan direct via onze webshop! Voordeel is dat onze basiscollectie altijd op voorraad is. We zien uw bestelling dan ook graag tegemoet. Binnen een paar dagen heeft u uw lingerie in huis.

X

When you sign up for our newsletter, you will receive a monthly commercial newsletter.
You can unsubscribe from the newsletter at any time. You can find the unsubscribe link at the bottom of each newsletter.

Read our extensive privacy statement here.

Are you not yet 16? Then someone with parental authority must (co-) give permission to apply for the LingaDore newsletter.